Založ si blog

Informácie akosi miznú…

Včera boli všetky noviny plné informácie z Líbye, po ktorej už vačšina ľudí prahla dlhú dobu – že niekto „oficiálny“ už bude mať odvahu povedať na plnú hubu o aké svinstvo ide. No a vyjadrenie dvoch francúzskych právnikov, ktorí nazvali útoky NATO surovou agresiou voči suverénnemu štátu a ktorí sú rozhodnutí žalovať prezidenta Sarkózyho za rozpútanie vojny i zločiny proti ľudskosti…boli konečne tou správou pre všetkých ľudí, túžiacich po mieri a spravodlivosti – že čestnosť ešte existuje…. Bums, dnes ten článok možete márne hľadať – prekukal som všetky noviny – i do francúzskych som pozrel – je to preč!

Na blogu boli predvčerom dva príspevky pre pána Javůrka – povzdychnutie si čitateľky, že už koli Pianu nemože slobodne čítať jeho komentáre – zmizlo to.

Dnes bol blog o tom, ako Piano zriedilo príspevky čitateľov – samozrejme si v tom blogu ľudia povedali aj čo si o celom projekte „Piano“ myslia – teraz ten blog márne hľadám.

Kto vie, či aj tento nezmizne…

Pán Niton, prosím Vás, povedzte nám k tomu dačo…

Kto dnes komplet ovláda Slovensko? !

06.02.2021

Korporácie? Tzv „finančný systém“ či Matrix? ….A kto presne? To u nás vie asi len zopár ľudí. V každom prípade fungujú premyslene, neunáhľujú sa a všetko robia v ten „správny čas“! Ich cieľom je ekonomicky ovládnuť celé Slovensko, pevne ho pripútať do euroatlantických štruktúr – aby v zahraničnej politike a geopolitických [...]

generál Lučanský – kto zastavil média? !

05.01.2021

Generál Lučanský – veľmi silná osobnosť, chlap ako remeň (podľa všetkých čo ho poznali) – sa dobrovolne vráti z Chorvátska, aby sa zmárnil…?! Po prvom „úraze“ sa celé Slovensko dožadovalo fotiek, videa…ako vyzerá tvár vazobne stíhaného generála. A inak všadeprítomné média naraz nič – žiadne cvakanie fotoaparátov pri [...]

Transparentný nákup od Trnavskej firmy

26.10.2020

Akurát som dopozeral Matovičovu tlačovku, v ktorej obhajoval nákup juhokórejských testov od trnavskej firmy. Niekoľko krát zdoraznil cenu, vylúčil s tou firmou akékoľvek vzťahy a asi 3x pripomenul, že tej firme sa podarilo od výrobcu nakúpiť lacnejšie, ako nakúpil Bill Gates! A ako je už zvykom, tak sa Matovič pustil do úvah, za koľko by nakúpil Pellegrini… :))) No [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.