Čomu veriť?

2. mája 2011, hase, Nezaradené

Čomu veriť?

Premiérka Radičová odvolala koli vážnemu podozreniu z korupcie a klientelizmu riaditeľa daňového úradu – minister financií bol proti a tak koli tomu pohrozila svojou demisiou…a riaditel bol odvolany! Za týždeň minister financií urobí z odvolaného riaditeľa svojho poradcu pre dane – premiérka s tým vraj žiaden problém nemá ????

Američania zabili Bin Ládina. V novinách a na internete koluje fotka muža streleného do hlavy, ktorá je behom dňa označená za falzifikát, pretože je už 2 roky stará. Američania nechcú telo zabitého ukázať z „osobných dovodov“ a iné médiá tvrdia, že mŕtvola bola hodená do mora. Pritom fotku zabitého Saddáma i jeho popravu ukazovali radi…????

V Tripolise NATO zbombardovalo obytnú budovu, v ktorej zahynul Kaddáfiho syn a tri vnúčatá. NATO tvrdí, že žiadnu obytnú budovu nebombardovalo. Vzbúrenci v Benghází streľbou do vzduchu oslavujú zabitie Kaddáfiho blízkych. Tí istí rebeli tvrdia, že žiadny syn ani vnúčence neboli zabité a Kaddáfi si len vymýšla, aby získal popularitu. Francúzsky lekár v Tripolise tvrdí, že zabitý je skutočne Sajf. Rebeli tvrdia, že Kaddáfi ostreľuje Misurátu. Kaddáfi tvrdí, že ju neostreľuje. NATO priznáva, že počas leteckej operácie nikto Misurátu neostreloval.????

Tých ???? je každý deň viac a ja som každý deň viac a viac presvedčený, že z nás politici i média robia poriadnych blbcov! Sme dezorientovaní a prahneme po seriǒznych informáciach ako po manne božej…