Šťastné a veselé

24. decembra 2012, hase, Nezaradené

Tak Vám zo srdca prajem – a úplne každému! Nielen tomu,kto ma rád číta a koho ja rád čítam, či tomu koho názory sú mi blízke…Ale aj timpemu, Kaplanovi, fugedimu, Luckymu atd…,s ktorými si občas lezieme do vlasov.

Nech sa v tento deň vynechajú všetky spory, zášte, nepriateľstvá! Nech sa i neveriaci zamyslí nad osobou Ježiša Krista – pretože Vianoce sú jeho sviatkom! Nech si každý dá otazku, ako by Ježiš pristupoval k tomu a k tomu človeku, problému, ako by riešil veci,ktoré sa snažíme riešiť my…, ako by zmýšlal o každom z nás a ako by nás mal predovšetkým rád!

A sústreďme sa na to, aby sme s dnes s láskou mysleli i na všetkých tých, na ktorých obyčajne nadávame, nenávidíme ich, alebo sa ich bojíme, alebo všetko naraz… Prajme to zúrivému susedovi, klebetnej susedke, šéfovi, zamestnávateľovi, Harabinovi, Ficovi, Miklošovi…, Durayovi…., Klausovi, Obamovi, Rasmussenovi, Putinovi,Clintonovej…Rotschildovi…pápežovi… Prajme si, nech aj oni dnes rozmýšľajú nad Ježišom, nech sú ochotní otvoriť svoje srdce a podobať sa mu – možno sa vďaka tomu v ich srdci čosi natrvalo zmení – a nedovolí im z tej cesty lásky v budúcnsti uhýbať.

Tak nejako od srdca som Vám to napísal a nelámal si hlavu nad kvalitou slohu…

 

Haše