Ďakujem za Levoču!

23. januára 2020, hase, Nezaradené

Určite niesom sám, pre koho bolo posledné dianie v Levoči veľmi prínosné.

Je to také jednoduché… alebo absurdné?! Politická strana, ktorá je označovaná ako extrémistická, fašistická, mala v Levoči riadne a úradne ohlásený míting, ktorý prebiehal pokojne.

Naraz sa na miesto mítingu vovalili davy hulákajúcich a pískajúcich rómov – za doprovodu predstaviteľov ľudskoprávnych a demokratických strán s honosnými názvami „Za ľudí“, Za slušné Slovensko“, „Spolu“ atd. Hluční a vulgárni rómovia držali v rukách transparenty, ktoré boli všetky popísané čiernou fikskou a JEDNOU TOU ISTOU rukou..a nosiči vobec nevedeli ani čo je na tých transparentoch napísané – nieto ešte aby vedeli tie nápisy vysvetliť. Ďalší demonštranti držali v rukách veľké transparenty s otrasnými fotkami holocaustu…a smiali sa, tancovali…,Nadávali šéfovi tej extrémistickej a fašistickej strany do Hitlerov a pohlavných orgánov…a tak..

Keď tí fašistickí a extrémistickí organizátori mítingu videli aké davy sa to dohrnuli na námestie, tak okamžite míting zrušili a pokojne odišli so zdovodnením, že chcú jednoducho predísť násiliu a urobiť všetko pre zachovanie pokoja!

Tak tam na námestí zostali iba hulákajúci a vulgárni rómovia za doprovodu tých najslušnejších, mediálne známych demokratov a liberálov, bývalého prezidenta…a strašne sa spolu tešili že vyhrali – že tí extrémisti a fašisti radšej ušli…

No a my diváci, ktorí sme to mohli sledovať z viacerých videí urobených jednou i druhou stranou – a niečo si o tom myslieť, mať z toho nejaký pocit. Zamysleť sa nad tým, koho chovanie bolo lepšie a sympatickejšie? Ktorá skupina sa mi viac páčila – ľudskoprávni demokrati“ alebo nebodaj „extrémisti a fašisti“? Ako  to bolo s rešpektom k slobode, názoru i k demokraci samotnej?

Dobrá pecka – aspon pre mňa!