Založ si blog

Z toho všetkého prichádza zle…

Dnes som do jednej debaty o Grécku pridal reakciu:

Mozeme sa vsetci aj pokakat, ale dalsie miliardy „do Grecka“ aj tak nezastavime. Banky maju system pevne v rukach a ich bububu, ze sa zruti cela EU je ucinne – takze zase sa na ich zisky poskladaju europski danovi poplatnici. Tato doba sa vyznacuje novou medialnou taktikou – neustale sa natvrdnuto omiela jedna vec – jeden dovod…a to bez ohladu na to, ze cely svet vidi a vsetci znalci kricia, ze to je inak. Pri Grecku je to „pomoc Grekom“, pri Libyi je to „ochrana civilistov“, pri Afganistane „boj proti teroristom“…Proste korporalne media maju jasny a nemenny scenar vymyvania mozgov pre ospravedlnenie „vyssich cielov“ – ziskov uzkej skupiny nenazrancov!

Rád by som k tomu ešte pridal pár slov a kedže nemienim pristúpiť na poplatok pre Piáno, tak to urobím tu na blogu. Čo sa týka Grécka, Portugalska, Írska, Španielska a celej tej našej Európskej únie, tak tam ľuďom už zostáva rozum stáť. Všetkým už musí byť jasné, že toto sa blíži k nezadržateľnému koncu a len blázon si ešte može nahovárať, že máme vo vedení štátov skúsených ekonómov, ktorí majú recept na ozdravenie…Tu ide už iba o jedno _ aby banky čo najskor ziskali svoje účelovo požičané peniaze a ich majitelia ich nainvestovali do komodít, realít – čo sa stane s Európou a jej občanmi až sa celý ten kabaret zrúti, nikoho z nich neprápi. Korporáciami dosadené vedenia jednotlivých štátov majú za úlohu iba skloniť hlavu, „požičať“ a zároveň ešte v maximálnej miere obrať občanov svojich zemí – všetko v prospech cieľa oligarchov – dovŕšiť do zdarného konca celý tento európsky podvod! Zhatiť ich plány može len hromadná nespokojnosť občanov, ktorí by eventuelne mohli zvrhnúť loajálne vlády – tak ako sa to stalo na Islande. Preto je zavedená prísna cenzúra na pravdivú informovanosť občanov. Koli nej sme sa akosi neskoro dozvedeli, že trebárs na tom Islande prebehla revolúcia, bola nastolená priama demokracia a predovšetkým boli znárodnené banky! Cenzúra, zámerne živený systém života na dlh u vačšiny občanov,  plus otrasná démonizácia všetkého ľavicového a socialistického, majú ľudí udržať na uzde – aby celý tento veľkolepý plán svojou „ľahkovážnosťou“ v uliciach nezhatili.

K tomu teraz aj ten do neba volajúci agresívny zločin pod taktovkou NATO v Líbyi, kde sa nielenže neochraňujú civilisti, ale už sa nebombarduje ani koli Kaddáfimu – bombarduje sa preto, aby bol celý líbyjský národ zastrašený, zruinovaný…a aby bol nútený prijať pomocnú ruku v podobe západnej  „demokracie“…A na dovažok sa militantný Izrael vyhráža obrovskému Iránu vojnou, Irán už rozmiestnil ponorky v červenom mori, v Syýrii, v Jemene atd začína bezvládie a anarchia a teda živná poda pre agresiu mocných, plus očakávaný mohutný príliv prisťahovalcov do Európy…Čo nás čaká vážení? Alebo sa vám zdá, že to všetko vidím príliš čierne?

Kto dnes komplet ovláda Slovensko? !

06.02.2021

Korporácie? Tzv „finančný systém“ či Matrix? ….A kto presne? To u nás vie asi len zopár ľudí. V každom prípade fungujú premyslene, neunáhľujú sa a všetko robia v ten „správny čas“! Ich cieľom je ekonomicky ovládnuť celé Slovensko, pevne ho pripútať do euroatlantických štruktúr – aby v zahraničnej politike a geopolitických [...]

generál Lučanský – kto zastavil média? !

05.01.2021

Generál Lučanský – veľmi silná osobnosť, chlap ako remeň (podľa všetkých čo ho poznali) – sa dobrovolne vráti z Chorvátska, aby sa zmárnil…?! Po prvom „úraze“ sa celé Slovensko dožadovalo fotiek, videa…ako vyzerá tvár vazobne stíhaného generála. A inak všadeprítomné média naraz nič – žiadne cvakanie fotoaparátov pri [...]

Transparentný nákup od Trnavskej firmy

26.10.2020

Akurát som dopozeral Matovičovu tlačovku, v ktorej obhajoval nákup juhokórejských testov od trnavskej firmy. Niekoľko krát zdoraznil cenu, vylúčil s tou firmou akékoľvek vzťahy a asi 3x pripomenul, že tej firme sa podarilo od výrobcu nakúpiť lacnejšie, ako nakúpil Bill Gates! A ako je už zvykom, tak sa Matovič pustil do úvah, za koľko by nakúpil Pellegrini… :))) No [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 10:05

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.