Založ si blog

Šťastné a veselé

Tak Vám zo srdca prajem – a úplne každému! Nielen tomu,kto ma rád číta a koho ja rád čítam, či tomu koho názory sú mi blízke…Ale aj timpemu, Kaplanovi, fugedimu, Luckymu atd…,s ktorými si občas lezieme do vlasov.

Nech sa v tento deň vynechajú všetky spory, zášte, nepriateľstvá! Nech sa i neveriaci zamyslí nad osobou Ježiša Krista – pretože Vianoce sú jeho sviatkom! Nech si každý dá otazku, ako by Ježiš pristupoval k tomu a k tomu človeku, problému, ako by riešil veci,ktoré sa snažíme riešiť my…, ako by zmýšlal o každom z nás a ako by nás mal predovšetkým rád!

A sústreďme sa na to, aby sme s dnes s láskou mysleli i na všetkých tých, na ktorých obyčajne nadávame, nenávidíme ich, alebo sa ich bojíme, alebo všetko naraz… Prajme to zúrivému susedovi, klebetnej susedke, šéfovi, zamestnávateľovi, Harabinovi, Ficovi, Miklošovi…, Durayovi…., Klausovi, Obamovi, Rasmussenovi, Putinovi,Clintonovej…Rotschildovi…pápežovi… Prajme si, nech aj oni dnes rozmýšľajú nad Ježišom, nech sú ochotní otvoriť svoje srdce a podobať sa mu – možno sa vďaka tomu v ich srdci čosi natrvalo zmení – a nedovolí im z tej cesty lásky v budúcnsti uhýbať.

Tak nejako od srdca som Vám to napísal a nelámal si hlavu nad kvalitou slohu…

 

Haše

Kto dnes komplet ovláda Slovensko? !

06.02.2021

Korporácie? Tzv „finančný systém“ či Matrix? ….A kto presne? To u nás vie asi len zopár ľudí. V každom prípade fungujú premyslene, neunáhľujú sa a všetko robia v ten „správny čas“! Ich cieľom je ekonomicky ovládnuť celé Slovensko, pevne ho pripútať do euroatlantických štruktúr – aby v zahraničnej politike a geopolitických [...]

generál Lučanský – kto zastavil média? !

05.01.2021

Generál Lučanský – veľmi silná osobnosť, chlap ako remeň (podľa všetkých čo ho poznali) – sa dobrovolne vráti z Chorvátska, aby sa zmárnil…?! Po prvom „úraze“ sa celé Slovensko dožadovalo fotiek, videa…ako vyzerá tvár vazobne stíhaného generála. A inak všadeprítomné média naraz nič – žiadne cvakanie fotoaparátov pri [...]

Transparentný nákup od Trnavskej firmy

26.10.2020

Akurát som dopozeral Matovičovu tlačovku, v ktorej obhajoval nákup juhokórejských testov od trnavskej firmy. Niekoľko krát zdoraznil cenu, vylúčil s tou firmou akékoľvek vzťahy a asi 3x pripomenul, že tej firme sa podarilo od výrobcu nakúpiť lacnejšie, ako nakúpil Bill Gates! A ako je už zvykom, tak sa Matovič pustil do úvah, za koľko by nakúpil Pellegrini… :))) No [...]

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.