Založ si blog

Ale tu predsa nejde o Krym. . . !

Len tak čítam rozne múdrosti politológov, novinárov…, počúvam rozhorčené názory pravicových politikov, umelcov…, zmanipulovanej verejnosti, ktorá prirovnáva dianie na Kryme k roku 68…a strašné prognózy o tom, ako sa ruský medveď pohol a kto vie, kde sa zastaví… A hlavne sú všetci strašne presvedčení o tom, že ten Krym patrí Ukrajine – pri tom po stáročia ruský Krym bol daný v roku 1954 do správy Ukrajinskej SSR v rámci SSSR, jedným ožratým potentátom režimu, ktorý všetci tí pohoršenci označujú ako zločinný!

Ale tu predsa nejde o Krym, ale o „demokraciu“. Osobne som už na ten termín alergický, pretože v preklade znamená „podriadenie sa voli finančnej elity“ – to vidíme v politike, pri volbách, pri vojenských zásahoch proti „diktátorom“, pri „ochrane civilistov“ Tomahawkami…, pri roznych kauzách, megazlodejinách…, kde nikdy ten, ktorý zastupuje záujmy finančnej elity neni odsúdený.

S anexiou Krymu sa v scénári počítalo – je to priama súčasť plánu. Teraz nasleduje bod 2. – finančné sankcie. I v Rusku je kapitalizmus a tak ciel je jasný – dosiahnuť toho, aby poškodení sami zvrhli Putina. Ten sa totiž v Sýrii plánom finančnej elity priamo postavil! A je to skutočne ťažký boj, pretože peniaze nikomu nesmrdia – dobre zaplatíš a človek, ktorého poznáš 30 rokov, naraz zmení názory….priateľ koli tebe príde o peniaze a okamžite sa stáva tvojim nepriateľom. Treba si uvedomiť, že finančné elity, ktoré celú tú „demokraciu“ kočirujú, disponujú bilionovými majetkami. Ich mená sa neuvádzajú v rebríčkoch nejbohatších ľudí sveta. Majú svoje aktíva všade – v energetike, ropnom, zbrojnom priemysle, v médiach… V momente sú schopní urobiť z posledného bezdomovca miliardára – a tomu sa odoláva ťažko! Ich základnými pracovnými nástrojmi sú korupcia, vydieranie a propaganda médiami, ktoré ovládajú! Preto ten servilný a až priposRaný prístup všetkých štátnikov, preto ochota členských štátov NATO ísť niekde „urobiť poriadok“ – ono sú totiž všetky tie štáty u finančných elít po krk zadĺžené – a ako vieme, dĺžnik sa ovláda najlepšie…! Putinovým protivníkom teda nieje Obama – ten iba pokorne slúži.

A beriem naspat svoju prvú vetu, že „tu nejde o Krym“. Samozrejme ide i o ten – Sýria a vojenské základne na Kryme, ktoré malo obsadiť NATO (Jaceňukova Ukrajina by s tým okamžite súhlasila) – to sú dva strategické body v ďalšom pláne finančnej eliy (pardon demokracie) – a tým je Irán!

S Putinovým Ruskom, sa však nejde posunúť dopredu – preto on je hlavným dovodom toho všetkého, čo tu za mohutnej mediálnej kampane (vymývania mozgov) prebieha.

– problémy ukrajincov v skutočnosti nikoho nezaujímajú – ale možu si v lokálnej vojne zabojovať – budú si musieť nakúpiť zbrane, zobrať na to obrovské požičky, ktoré nebudú mať ako splatiť, tak budú musieť k privatizácii ponúknuť úplne všetko – a kšeft je na svete!

Kto dnes komplet ovláda Slovensko? !

06.02.2021

Korporácie? Tzv „finančný systém“ či Matrix? ….A kto presne? To u nás vie asi len zopár ľudí. V každom prípade fungujú premyslene, neunáhľujú sa a všetko robia v ten „správny čas“! Ich cieľom je ekonomicky ovládnuť celé Slovensko, pevne ho pripútať do euroatlantických štruktúr – aby v zahraničnej politike a geopolitických [...]

generál Lučanský – kto zastavil média? !

05.01.2021

Generál Lučanský – veľmi silná osobnosť, chlap ako remeň (podľa všetkých čo ho poznali) – sa dobrovolne vráti z Chorvátska, aby sa zmárnil…?! Po prvom „úraze“ sa celé Slovensko dožadovalo fotiek, videa…ako vyzerá tvár vazobne stíhaného generála. A inak všadeprítomné média naraz nič – žiadne cvakanie fotoaparátov pri [...]

Transparentný nákup od Trnavskej firmy

26.10.2020

Akurát som dopozeral Matovičovu tlačovku, v ktorej obhajoval nákup juhokórejských testov od trnavskej firmy. Niekoľko krát zdoraznil cenu, vylúčil s tou firmou akékoľvek vzťahy a asi 3x pripomenul, že tej firme sa podarilo od výrobcu nakúpiť lacnejšie, ako nakúpil Bill Gates! A ako je už zvykom, tak sa Matovič pustil do úvah, za koľko by nakúpil Pellegrini… :))) No [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.