Založ si blog

Podľa rôznych vyhlásení z Bieleho domu sa svet stal po eliminovaní Qasema Soleimáního omnoho bezpečnejším miestom na život.

Keď som si prečítal toto, tak ma už skutočne nadzdvihlo!

Buď sú tí z Bieleho domu zhulení, nesvojprávni…alebo im jednoducho hrabe. Veď Soleimání bol najvyšším a oficiálnym generálom armády štátu, s ktorým USA nieje vo vojnovom stave – či ho už niekto nazýva teroristomm tak túto skutočnosť to nevymaže! A bol zabitý spolu s 25 nevinnými ľuďmi zákerne – na území susedného štátu, kde bol legálne. Jasný akt terotizmu a hrubé porušenie medzinárodného práva. Kto može toto vobec zpochybňovať?

No a tu si prečítam „vyhlásenia z Bieleho domu“… Fakt sa svet stal bezpečnejším? Ono totiž tá vražda zjednotila skoro 100 miliónový národ v nenávisti k západu – nie len k USA ale aj k nám európanom – pretože na tých „mierových misiách“ posobíme tiež. Tak dokáže niekto z tých znalcov „bezpečnejšieho miesta na život“ odhadnúť, koľko ľudí z toho 100 miliónového národa vo svojej viere (ktorú my nevieme pochopiť) a vo svojej pochopiteľnej nenávisti k západu…, nebude svoje zámery konzultovať s nikým – ani cez fejsbuk, ani mailom, ani telefónom (teda to nikto predom neodhalí)…jednoducho sa opášu dynamitom, vlezú niekde do davu turistov…a tam sa „za Alláha“ odpália?! Dokáže niekto z bieleho baráku odhadnúť, koľkým z desiatok miliónov muslimov v Európe (Francúzsko, Nemecko, Švédsko…) takto hrábne v hlave tiež a začnú masakrovať v Európe? To má byť to bezpečnejšie miesto pre život? Čo vari Charlie Hebdo, Bataclan, Madrid, Dusseldorf…niesú dostatočným varovaním??!

Od čias Zikmunda s Hanzelkou chodili do  muslimských štátov rozni cestovatelia, turisti, horolezci. Potom po návrate písali svoje zážitky z ciest. Hromada kníh a článkov z dobových časopisov… A je zaujímavé, že nikde sa tam nedočítame o nejakom terore nepriateľských muslimov – všade čítame, že sa tí naši návštevníci neznámych islámskych krajín stretli s milými, pohostinnými domorodcami, ktorí ich pozvali domov, podelili sa o strechu nad hlavou i jedlo, ukazovali im svoje tradície, kultúru… O nejakom násilí a strachu, v tých cestopisoch neni ani slovo! Tak kde sa to naraz vzalo?

Afghanistan, Pakistan, Alžírsko, Irak, Irán, Jemen, Sýria, Egypt, Líbya… nenaštval náhodou tých islamistov náš „export demokracie“ a niečo nám tým terorizmom náhodou nevracajú? A ako to skončí – aká je vyhliadka do budúcnosti? Zabijeme aj muslimom v iných štátoch ich vážených predstaviteľov štátu…a potom prehlásime, že „teraz už je na svete bezpečnejšie“…?!

 

 

Kto dnes komplet ovláda Slovensko? !

06.02.2021

Korporácie? Tzv „finančný systém“ či Matrix? ….A kto presne? To u nás vie asi len zopár ľudí. V každom prípade fungujú premyslene, neunáhľujú sa a všetko robia v ten „správny čas“! Ich cieľom je ekonomicky ovládnuť celé Slovensko, pevne ho pripútať do euroatlantických štruktúr – aby v zahraničnej politike a geopolitických [...]

generál Lučanský – kto zastavil média? !

05.01.2021

Generál Lučanský – veľmi silná osobnosť, chlap ako remeň (podľa všetkých čo ho poznali) – sa dobrovolne vráti z Chorvátska, aby sa zmárnil…?! Po prvom „úraze“ sa celé Slovensko dožadovalo fotiek, videa…ako vyzerá tvár vazobne stíhaného generála. A inak všadeprítomné média naraz nič – žiadne cvakanie fotoaparátov pri [...]

Transparentný nákup od Trnavskej firmy

26.10.2020

Akurát som dopozeral Matovičovu tlačovku, v ktorej obhajoval nákup juhokórejských testov od trnavskej firmy. Niekoľko krát zdoraznil cenu, vylúčil s tou firmou akékoľvek vzťahy a asi 3x pripomenul, že tej firme sa podarilo od výrobcu nakúpiť lacnejšie, ako nakúpil Bill Gates! A ako je už zvykom, tak sa Matovič pustil do úvah, za koľko by nakúpil Pellegrini… :))) No [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.