Založ si blog

Návod voličovi!

1.NEVŚÍMAJTE SI PREDVOLEBNÉ PRIESKUMY!!! Každý vačšinou dopadne tak, ako si ho ten kto ho objednal či zaplatil. A nikdy nevieme, aké tlaky, záujmy, investície…za daným prieskumom sú?! Či je skrumpovaný alebo skutočne verný a čistý…?? Preto ich radšej vobec nevnímajme – ako by neboli! Čo keď napríklad viacero prieskumov prisudzuje strane ktorú ste chceli voliť, len 1-2%? Budete teda koli tomu voliť niekoho iného? A čo keď sa tie prieskumy v skutočnosti vobec nekonali, alebo ich výsledky si „niekto prisposobil“ – len, aby niekoho odpísal? Ak vás to nenapadlo, tak sa nad tým prosím zamyslite!

2. Nevoľme žiadne „menšie zlo“. Nešpekulujme, nekalkulujme – (kto má akú šancu, keď nedám hlas tomu, tak zvíťazí ten, nevšímajme si dopredu akési „reálne rozloženie síl“) – to bude reálne až potom, keď hodíme do urny lístok! – dovtedy sú všetky možnosti otvoréné! Na Slovensku sú možno státisíce ľudí, ktorí to vidia rovnako ako vy – len o nich neviete – tak sa nebojte!

3. Voľte zásadne IBA podľa vlastného vedomia a svedomia! V súčasných voľbách sú na výber možnosti asi pre každého!

Ja Slovensko vnímam tak, že je jednoznačne zapriahnuté v západnom korporátnom chomúte. Korporácie ovládajú náš priemysel, energetiku, banky, média, obchod …prakticky všetko, čo je v štáte doležité.

– Niekomu to smerovanie vyhovuje a chcel by, aby Slovensko bolo v tom chomúte upevnené ešte silnejšie – aj za cenu nepriateľstva k iným národom, systémom.. či dokonca vojny. Verí tomu, že v pevnejšom uchytení v chomúte bude vačší blahobyt, prosperita a naša bezpečnosť bude zaručená!

– Niekomu vyhovuje súčasné „uchytenie“ v chomúte – nechce nič zásadného zmeniť, cíti sa pohodlne, bezpečne, nemá rád otrasy a výkyvy…proste chce iba pokojne ďalej žiť podľa starých pravidiel a súčasné sociálne či bezpečnostné istoty, sú pre neho dobré a dostačujúce.

– Niekto naopak cíti, že Slovensko musí z chomúta von – že musíme ísť vlasnou cestou, byť maximálne nezávislí, suverénni…a musíme budovať našu identitu, patritiozmus, lásku k vlasti i slovanským koreňom..

– Niekto chce dokonca zmeniť celý kapitalistický systém a dať druhú šancu novému socializmu, ktorý sa však vyvaruje všetkých chýb toho prvého pokusu…, ktoré sposobili jeho pád.

Medzi súčasnými stranami, ktoré sa uchádzajú o priazeň a doveru voliča, si myslím každý može nájsť tú svoju cestu. Tak do toho! Prečítajme si volebné programy strán, zistime si niečo o zástupcoch – a keď si budeme zisťovať, tak zásadne z viacerých zdrojov, aby sme pri tom nenaleteli na propagandu nejakého skorumpovaného média!! A potom voľme – ale iba tak, ako nám káže vlastné srdce, rozum a cit!

4. Dajme si maximálny pozor na média! Tie sú prevážne v súkromných rukách alebo majú na ne rozne súkromné ruky zásadný vplyv – to sa týka novín, internetových portálov, rozhlasu i televízie. A manipulácia, vymývanie mozgu, propaganda…to sú všetko dokonale zvládnuté techniky. Dávajme si teda pozor, aby sme niekomu nedali hlas na základe tých istých pohnútok, ktoré nás naposledy prinútili kúpiť „práve tento“ prací prášok! A keď ideme autom, tak sa prosím dívajme len na cestu a dopravné značky – aby nás tie bilboardy zbytočne nevyrušovali…

Štvrtému bodu skutočne venujte maximálnu pozornosť. Veĺa ľudí nadáva, že našu demokraciu v skutočnosti riadia peniaze. Teda ak sa ním bude riadiť vačšina ľudí, tak tieto voľby budú konečne demokratické a občianske!

Ďakujem za pozornosť

šírte, zdielajte – ako sami chcete 🙂

Kto dnes komplet ovláda Slovensko? !

06.02.2021

Korporácie? Tzv „finančný systém“ či Matrix? ….A kto presne? To u nás vie asi len zopár ľudí. V každom prípade fungujú premyslene, neunáhľujú sa a všetko robia v ten „správny čas“! Ich cieľom je ekonomicky ovládnuť celé Slovensko, pevne ho pripútať do euroatlantických štruktúr – aby v zahraničnej politike a geopolitických [...]

generál Lučanský – kto zastavil média? !

05.01.2021

Generál Lučanský – veľmi silná osobnosť, chlap ako remeň (podľa všetkých čo ho poznali) – sa dobrovolne vráti z Chorvátska, aby sa zmárnil…?! Po prvom „úraze“ sa celé Slovensko dožadovalo fotiek, videa…ako vyzerá tvár vazobne stíhaného generála. A inak všadeprítomné média naraz nič – žiadne cvakanie fotoaparátov pri [...]

Transparentný nákup od Trnavskej firmy

26.10.2020

Akurát som dopozeral Matovičovu tlačovku, v ktorej obhajoval nákup juhokórejských testov od trnavskej firmy. Niekoľko krát zdoraznil cenu, vylúčil s tou firmou akékoľvek vzťahy a asi 3x pripomenul, že tej firme sa podarilo od výrobcu nakúpiť lacnejšie, ako nakúpil Bill Gates! A ako je už zvykom, tak sa Matovič pustil do úvah, za koľko by nakúpil Pellegrini… :))) No [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.