Založ si blog

Podľa rôznych vyhlásení z Bieleho domu sa svet stal po eliminovaní Qasema Soleimáního omnoho bezpečnejším miestom na život.

Keď som si prečítal toto, tak ma už skutočne nadzdvihlo!

Buď sú tí z Bieleho domu zhulení, nesvojprávni…alebo im jednoducho hrabe. Veď Soleimání bol najvyšším a oficiálnym generálom armády štátu, s ktorým USA nieje vo vojnovom stave – či ho už niekto nazýva teroristomm tak túto skutočnosť to nevymaže! A bol zabitý spolu s 25 nevinnými ľuďmi zákerne – na území susedného štátu, kde bol legálne. Jasný akt terotizmu a hrubé porušenie medzinárodného práva. Kto može toto vobec zpochybňovať?

No a tu si prečítam „vyhlásenia z Bieleho domu“… Fakt sa svet stal bezpečnejším? Ono totiž tá vražda zjednotila skoro 100 miliónový národ v nenávisti k západu – nie len k USA ale aj k nám európanom – pretože na tých „mierových misiách“ posobíme tiež. Tak dokáže niekto z tých znalcov „bezpečnejšieho miesta na život“ odhadnúť, koľko ľudí z toho 100 miliónového národa vo svojej viere (ktorú my nevieme pochopiť) a vo svojej pochopiteľnej nenávisti k západu…, nebude svoje zámery konzultovať s nikým – ani cez fejsbuk, ani mailom, ani telefónom (teda to nikto predom neodhalí)…jednoducho sa opášu dynamitom, vlezú niekde do davu turistov…a tam sa „za Alláha“ odpália?! Dokáže niekto z bieleho baráku odhadnúť, koľkým z desiatok miliónov muslimov v Európe (Francúzsko, Nemecko, Švédsko…) takto hrábne v hlave tiež a začnú masakrovať v Európe? To má byť to bezpečnejšie miesto pre život? Čo vari Charlie Hebdo, Bataclan, Madrid, Dusseldorf…niesú dostatočným varovaním??!

Od čias Zikmunda s Hanzelkou chodili do  muslimských štátov rozni cestovatelia, turisti, horolezci. Potom po návrate písali svoje zážitky z ciest. Hromada kníh a článkov z dobových časopisov… A je zaujímavé, že nikde sa tam nedočítame o nejakom terore nepriateľských muslimov – všade čítame, že sa tí naši návštevníci neznámych islámskych krajín stretli s milými, pohostinnými domorodcami, ktorí ich pozvali domov, podelili sa o strechu nad hlavou i jedlo, ukazovali im svoje tradície, kultúru… O nejakom násilí a strachu, v tých cestopisoch neni ani slovo! Tak kde sa to naraz vzalo?

Afghanistan, Pakistan, Alžírsko, Irak, Irán, Jemen, Sýria, Egypt, Líbya… nenaštval náhodou tých islamistov náš „export demokracie“ a niečo nám tým terorizmom náhodou nevracajú? A ako to skončí – aká je vyhliadka do budúcnosti? Zabijeme aj muslimom v iných štátoch ich vážených predstaviteľov štátu…a potom prehlásime, že „teraz už je na svete bezpečnejšie“…?!

 

 

Kto dnes komplet ovláda Slovensko? !

06.02.2021

Korporácie? Tzv „finančný systém“ či Matrix? ….A kto presne? To u nás vie asi len zopár ľudí. V každom prípade fungujú premyslene, neunáhľujú sa a všetko robia v ten „správny čas“! Ich cieľom je ekonomicky ovládnuť celé Slovensko, pevne ho pripútať do euroatlantických štruktúr – aby v zahraničnej politike a geopolitických [...]

generál Lučanský – kto zastavil média? !

05.01.2021

Generál Lučanský – veľmi silná osobnosť, chlap ako remeň (podľa všetkých čo ho poznali) – sa dobrovolne vráti z Chorvátska, aby sa zmárnil…?! Po prvom „úraze“ sa celé Slovensko dožadovalo fotiek, videa…ako vyzerá tvár vazobne stíhaného generála. A inak všadeprítomné média naraz nič – žiadne cvakanie fotoaparátov pri [...]

Transparentný nákup od Trnavskej firmy

26.10.2020

Akurát som dopozeral Matovičovu tlačovku, v ktorej obhajoval nákup juhokórejských testov od trnavskej firmy. Niekoľko krát zdoraznil cenu, vylúčil s tou firmou akékoľvek vzťahy a asi 3x pripomenul, že tej firme sa podarilo od výrobcu nakúpiť lacnejšie, ako nakúpil Bill Gates! A ako je už zvykom, tak sa Matovič pustil do úvah, za koľko by nakúpil Pellegrini… :))) No [...]

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izrael podniká útoky v Rafahu niekoľko hodín po tom, ako Hamas akceptoval návrh na prímerie

07.05.2024 06:50

Izraelské letectvo podniklo údery na viac ako 50 miest spojených s Hamasom a jemu blízkym organizáciám.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Hrad Likava, Likavka, Ružomberok

Najväčší hrad na Liptove opravia za milióny eur. Pre návštevníkov chystajú novinky

07.05.2024 06:00

Stredovekej pamiatke „odklepli“ veľký balík peňazí. Pribudnú tam nové priestory aj moderné prvky.